Gość max233 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Witam wszystkich niestety muszę sprzedać swojego patrola i chciałbym aby ktos pomógł mi go wycenic nie jestem handlarzem i bardzo dbałem o niego przebieg 29000tys nowe wtryski wymieniona pompa wymieniona turbina nowe tarcze przód nowe klocki przód i tył silnik po generalnym remoncie stan wizualny ładny troszke rys delikatnych do spolerowania opony 33 cale 285 75 17 discovery felgi paris dakar +1 nowa na zapas ja zapłciłem 7500zł wyciagarka 1350 lbs snoker skórzne fotele eletryczne przód automatyczna klima ( nabiłem ja w czwartek ) kolor zielono srebrny za ile moge go wystawic ?? prosze o pomoc sorki 290000 przebieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smyku Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 i wyciągarka 13500 lbs:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whitie Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 A który rok? A zdjecia jakieś? Dam pińcet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 rok 2000 napisanałem w tytule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scuaz Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 z ceną to jest tak jak pilnie to musi być okazyjna jak masz czas to wyceń ile myślisz i czkaj na klijenta co zachce zapłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 własnie mi sie nie spieszy ale tez nie chce sprzedawac go wiecznie , nawet moge zamienic go na wito espace z 2004-2006 z dopłata od chcącego sie zamienić potrzebuje cos rodzinnego na długie wypady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scuaz Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 patrol zły na wypady? jak byś chciał auto i ty jeszcze chciał dopłacić to pewnie szybko a tak to musisz czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 dobry ale nie w długie trasy , espace taki z 2004 r sa warte ok 16 tys vito jest troche drozsze a w teren kupie sobie witare z 94 r kolega miał i muwi ze była dobra a tego mi troche szkoda w teren pchac a chcialbym pojezdzic tak ostrzej wody po dach itd a patrolem to nawet nie mysle zeby tak zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.