ceniakenzo Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 witam wszystkich fanow terrano!! ostanio prosilem pewna firme o zrobienie koszulek z logiem terrano i sie udalo, mozna kupowac bezposrednio od nich na aukcji http://allegro.pl/nissan-terrano-4x4-koszulka-patrol-pajero-vitara-s-i2488183170.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 witam wszystkich fanow terrano!! ostanio prosilem pewna firme o zrobienie koszulek z logiem terrano i sie udalo, mozna kupowac bezposrednio od nich na aukcji http://allegro.pl/ni...2488183170.html tylko szkoda że z tym brzydkim terrano a nie z TI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 plaskacz niech dołożą min 2 cale liftu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 tylko szkoda że z tym brzydkim terrano a nie z TI dokladnie jestem za plaskacz niech dołożą min 2 cale liftu 2 cale minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesper Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Biorę ! Dzieki za info . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 jeśli ktoś chciałby zdjęcie np. własnego autka to drukują wszystko co pokaże monitor i nie tylko na koszulkach: Drukujemy na koszulkach i nie tylko. digital-art-paint.pl/ ceny pewnie zbliżone, ale nie sprawdziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gstep Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 (edytowane) Żona wyjechała na szkolenie a ja podłapałem temat i miałem chwile czasu...może komuś się przydajak cos mam tez w innych formatach .eps, .png, .psd, .ai ale .crd nie mam bo z tym nie pracuje Edytowane 14 Lipca 2012 przez gstep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Żona wyjechała na szkolenie a ja podłapałem temat i miałem chwile czasu... może komuś się przyda jak cos mam tez w innych formatach .eps, .png, .psd, .ai ale .crd nie mam bo z tym nie pracuje dobry jest tyrran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ravsilp Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 dobry jest tyrran Tak jest - a tym bardziej jak jest T2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 T1 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi