Gość Bzzykku Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Witam wszystkich klubowiczów!! Dwa dni temu podczas ruszania, usłyszałem huk i auto mimo wrzuconego biegu nie jechało. Po oględzinach auta stwierdziliśmy iż to półoś się zerwała. Ten wałek półośki to jakaś paranoja z dostępem, nikt i nigdzie w okolicy Zielonej Góry jej nie ma, nawet na szrotach. Tydzień ją szukałem, wykonałem ze 100telefonów i lipa, wyszły i nie wiadomo kiedy będą. z tego co znalazłem w www to na dolnym śląsku tez jej nie ma. a jak jest to za cenę od 400-600PLN. Może ktoś ma gdzieś kolo domu jakiegoś szrot-ta i maja taka część. Proszę o pomoc! Moje auto to Nissan Primera 1997r 1.6 16V SLX Z góry dzięki. Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Witam To u ciebie to i tak tanio w hurtowni tam gdzie ja sie zaopatruje do kolo 800zl taka polos. Jak bede cos wiecej wiedzial albo o tanszej to dam znac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/28841-p11wp11-ukrecona-poloska-p11/ jest cały obszerny temat o półosiach w primerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 podaj mi na PW dane półosi. czy prawa czy lewa i najlepiej ilość zębów na wałku. U siebie nigdy nie miałem problemu z dostępem, chyba że była to P11.144 1.6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bzzykku Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 heh jak narazie szukam na allegro primki na czesci ;p moze akurat sie cos znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 no i poszło PW z wałkiem W mojej hurtowni zero problemu z nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.