carpenter Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Witam, dziś zajrzałem pod wykładzinę w bagażniku i znalazłem kolejną pustą wtyczkę (jak to w almerach). No może nie do końca pustą i własnie dlatego ten temat. Dochodzi do niej pięć przewodów, co widać na zdjęciach, ale co najlepsze jest i wtyczka i gniazdo. No i jeszcze ten zielony kabelek, mostkujący. Po co to nie wiem? mam nadzieję że pomożecie. Po odpięciu wtyczki w zasadzie żadnych zmian nie zauważyłem. Przewody od lamp kompletne (dla sedana), światełko wewnętrzne, głośniki też, czujnik zamknięcia klapy w porządku. Zatem co to może być i po co ten mostek? p.s. Alma nie jest u nas od początku, co z nią robił poprzedni właściciel, nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel. Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 spryskiwacze, wycieraczki itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpenter Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 No tak, to mogłoby mieć sens. Tylko po co ten mostek zrobiony? (nie powiem, wygląda całkiem profesjonalnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denver1979 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 a nie jest to kostka do wiązki haka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpenter Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 nie mam haka, więc nie wiem. Ale miło by było ze strony nissana gdyby taką kostkę zostawili. No niemniej, najwięcej bedzie wiedział ktoś kto ją do czegoś używa. Może trafi do tego tematu. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.