jarlew Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Witam Posiadam kabel USB do STAG-a 300, we wtyczce tylko masa-1, K-3, L-2 Przerobiłem piny we wtyczce pod AG Compact tj. masa-4, K-2, L-3 Nie mogę uzyskać połączenia ze AG Compact. Czy interfejsy do tych instalacji różnią się czymś jeszcze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 jaki masz ten kabel??? ori AC?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlew Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 ciężko powiedzieć, jakiś produkt z allegro za 30-40zł kupiony z 2 lata temu. Do staga 300, staga 4 działa bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 ja mam z VIAKEN-a i działa bez problemu, może nie tym programem chcesz się połączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlew Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 rozumiem że działa Ci działa Ci ze Stagami i AG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 tak, tylko zmieniam wtyczki i jeszcze nie było problemów z połączeniem,TECH, KING, STAG, ZENIT KME, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlew Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 zmieniasz ustawienia portu? czy coś? na stronce producenta znalazłem nowszy program, może wieczorkiem spróbuje jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 nic nie zmieniam, tylko przekładam wtyczki jak jest potrzeba, soft musisz mieć dopasowany do sterownika, może spróbuj jakimś starszym, nie zawsze najnowszy daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.