Pablllo90 Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Witam chciałem kupić łożysko przedniego koła bo zaczęło mi ostatnio wyć ale jak chciałem je zamówić w sklepie to facet zobaczył w katalogu że do tego modelu są dwa łożyska o różnych średnicach i nie wiedziałem które zamawiać. Trzeba by było wyjąć stare i zmierzyć, ale zależy mi na tym żeby wyjąć stare i od razu założyć nowe bo samochód jest mi codziennie potrzebny i nie moge czekać aż łożysko przyjdzie. Tak więc czy ktoś zna może rozmiar łożyska do Primery P11 98r. Hatchback 2.0 TD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 a jakie to łożysko cię interesuje ? tańsze czy droższe coś markowego czy coś mniej znanego? na przyszłość jak byś czegoś szukał to polecam stronę "inter cars" a w twoim modelu wg. katalogu jest jeden rodzaj łożyska a mianowicie podaj temu sprzedawcy taki nr SKFa " VKBA 1999" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablllo90 Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 a jakie to łożysko cię interesuje ? tańsze czy droższe coś markowego czy coś mniej znanego? na przyszłość jak byś czegoś szukał to polecam stronę "inter cars" a w twoim modelu wg. katalogu jest jeden rodzaj łożyska a mianowicie podaj temu sprzedawcy taki nr SKFa " VKBA 1999" myślę że chciałbym coś lepszego, odkąd kupiłem samochód staram sie kupować do niego lepsze części w miarę możliwości. Dzięki Gawa za pomoc;) Pewnie jutro będę zamawiał łożysko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandalieross Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 siema. dobra to ja z innej beczki, dużo jest roboty przy wymianie łożyska? jakie konkretnie klucze trzeba posiadać? jest jakiś trutorial? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 siema. dobra to ja z innej beczki, dużo jest roboty przy wymianie łożyska? jakie konkretnie klucze trzeba posiadać? jest jakiś trutorial? o tym już było na forum np. tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/70014-p11p11144-wymiana-lozyska-kola-przod-i-lozyska-zwrotnicy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.