Gość Smyle Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Witam, mój problem polega na tym ze moja princessa(primera) ma czasami problem z odpalaniem tzn ze rozrusznik tylko cyka a akumulator jest rozładowany pomimo ze godzinę wcześniej był naładowany full czy przyczyną może być jakieś zwarcie na rozruszniku czy raczej co innego ? proszę o pomoc z góry dziękuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid1 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 witam odepnij klemę plusa i sprawdź na wył. zapłonie czy iskrzy na akumulatorze, jak iskrzy to gdzieś jest zwarcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smyle Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 zrobiłem tak i nie iskrzy, a jak wczoraj wieczorem wyciągnąłem akumulator to aż 2 korki były urwane od gwintu, bateria w bardzo złej kondycji, dzisiaj rano go sprawdzałem po naładowaniu i nie jest w najlepszej kondycji czyli i baterie zniszczyło już 2 , nie mam pojęcia co się może tam dziać jak ktoś się coś orientuje to proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 sprawdź stan rozrusznika czy nie ma luzów bo może mu ciężko kręcić i zjada prąd i nie pisz 30 tematów o tym samym ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edessa323 Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Mam ten sam problem ktoś mi podpowiada, ze to moze być problem z alternatorem - czy to jest możliwe ??? bo przy odpalaniu kreci jak wsciekły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.