filtron1 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 siemka wlasnie mam wymiane amorkow na przedzie i mam zonka peknieta sprezyna na pierwszym pierscieniu od gory wiesniaka wcale nie bylo widac ze cos nie tak i mam mozliwosc odrazu dostac uzywki tylko ze od diesla a ja mam p11 144 bendzyne 2l podejda takie i czy od starej p 11 beda pasowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 podejdzie od diesla, ciężar silnika podobny i od tej starszej też podejdą. Jeśli chcesz mam do poliftu ale od 1.8, przebieg 100kkm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Mi jak pekla jedna to pojechalem na szrot kupic bo byl mi pilnie potrzebny samochod to na szrocie chlop mi wcisnal od felicji i chcialem od razu 2 to powiedzial zebym dzis podjechal bo nie moze znalesc tej jednej i sam nie wierzylem ale bez problemowo weszla w amor i byla o wiele sztywniejsza;) A jak mi wczoraj druga pekla (w 3 miejscach w tym 1 swieze) i podjechalem do niego to dal mi juz oryginalne od almy i jeszcze amory chcial mi wcisnac MONROE na zamiane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BoRexx Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Od starej podejdą , jak ja wymieniałem u siebie to bezproblemowo jest plug and play między p10 a p 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.