Domino987 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Witam mam Primerke P11.144 2000r 2.0 140KM z CVT hatchback. Kończą mi sie amorki z przodu, sprawność lekko ponad 50% ale prawy zaczął skrzypieć i mnie to irytuje. Jakie amortyzatory są montowane fabrycznie w tej Primerce? Jakie polecacie? Może od razu namiary gdzie można tanio kupić? Chciałbym zachować podobne właściwości jezdne do fabrycznych, nie chce twardego zawieszenia bo drogi w koło komina mam właśnie takie, że wykańczają zawieszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filtron1 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Siemka to nie skrzypi amor tylko gorny wachacz to przypadlosc primek sprawdz wachacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Jest tyle tematów o amorach i wahaczach że poszukaj sobie Na początku nasmaruj tuleje w wahaczu górnym Na jakiś czas (krótki) będzie cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino987 Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Panowie jak piszę, że amortyzator tzn, że wykluczyłem już inne elementy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filtron1 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 sprobowac niezaszkodzi a co do ceny I gdzie dobrze kupic podam wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Jak górna półka to Bilsteiny, Sachsy są też dość pożądne, na forum ludzie polecają Tokico no i najczęściej kupowane są chyba Kayaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.