oguh Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Czołem, szukam nawigacji, którą chcę zakupić przenośnej z karta pamięci by wgrać automapę, co radzicie - jaką zakupić w rozsądnej (niskiej!) cenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 jak chcesz mieć AM, to każda nawet z BIEDRONKI, ważne aby miała WINDĘ CE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej53 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Kupiłem tydzień temu MODECOMM HD z mapami /auto mapa/ europy. 5" i rozdzielczość 800 x 400 nadajnik FM bluetooth itp. wygląda i działa ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość intro Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Dobry gps to taki za 500-800 zł. Polecam firmę Garmin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeslaw4 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ja natomiast polecam SmartGPS oraz AutoMapę. Mam już od kilku lat i nigdy nie miałem z nią problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Tutaj http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/31719-gps-i-wszystko-co-chcesz-wiedziec/page__st__100__hl__+jaka%20+nawigacja#entry477986 obszerny temat o różnych nawigacjach, można poczytać opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inteligo8 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ja polecam radio Pioneer AVH-8400 BT + nawigacja Automapa - działa rewelacyjnie tylko koszt ale to alternatywa dla Nissan Connect jeśli ktoś próbuje się przesiąść to nie będzie żałował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 auto mapa !!!! również polecam, i jeszcze tom tom-a teraz mam garmina i nawet w połowie nie jest tak dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Dobry gps to taki za 500-800 zł. Polecam firmę Garmin. Nie prawda Ja ma larka za 159 zł kupiony półotorej roku temu w RTV Euro AGD. Wgrywam na niego co chce,łapie wszędzie, nigdy się nie zgubiłem. Mma teraz wrzuconą AM EU z lutego 2013 najnowszą i nie można narzekać. Holandia,Niemcy,Polska,Czechy-zawsze prowadzi tak jak chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.