Ilfing Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Witam, Zakupiłem niedawno primerkę z oryginalnym radiem i chciałbym podłączyć wzmacniacz z tubą do niego ale nie ma w radiu wyjścia audio czincz. Kupiłem więc przejściówkę z 4 kabelkami (2 lewe 2 prawe) ale nie wiem gdzie je podłączyć w radiu - ma ktoś może instrukcje do tego radia bądź doradzi jak to podłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio M Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 a co masz na drugim końcu tej przejściówki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ml0dy Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Pewnie juz nie aktualne, ale podłączasz przy glośnikach, w sumie możesz i przy radiu2 lewe pod jeden głośnik, 2 prawe pod drugi głośnik, z drugiej strony jest wyjście na RCA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.