Gość IKAR Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Witam przymierzam się do wymiany swoich automatów które mnie zawodzą, na manuale w swoim Terrano 2. aktualnie w ofercie sa 3 rodzaje : YAC / ESCAPE/ i.. AVM http://www.zelazniak.polskioffroad.com/zelazniak/sprzegielka.html Cena YAC: 450 Cena ESPACE 450 Cena AVM: 550 czy ta różnica 100zł jest czymś umotywowana ? Ktoś oglądał i porównywał te 3 sprzęgiełka równocześnie... rozumiem ze każdy może zachwalać swój wybór, ale pytanie jest o to czy jakościowo te sprzęgła od siebie czymś odbiegają.? proszę o opinię co byście wybrali dla okazyjnego terenowania raczej wędkarza niż off-roadowca. pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc. IKAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whitie Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Tyle tylko, że AVM są przetestowane i sprawdzone. Na Escape tez kilka osób jeździ. Te pierwsze to nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi108 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 proszę o opinię co byście wybrali dla okazyjnego terenowania raczej wędkarza niż off-roadowca. Ja jestem okazyjny off-roadowiec i wybrałem AVM ponad rok temu. Moge polecić. Jeżdżę cały czas z wyłączonymi sprzęgiełkami i tylko na "wyprawę" włączam. Proste, sprawdzone i niezwodne. Robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.