GALANT_PL Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 I tak od lat korzystam z automapy i jest o wiele lepsza niż niejedna fabryczna navi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravx02 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Witam , mam primere p12 2004r od tygodnia , prosze napiszcie jak sprawdzić czy posiada nawigację czy tez nie .Na konsoli przycisk jest lecz kiedy wciskam nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 jak nic się nie dzieje to znaczy że nie ma navi poza tym navi sama się włącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravx02 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 A przycisk Mapa do czego służy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 jak nie masz navi to przycisk map jest na ozdobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravx02 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 No tak , może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irekj59 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Witam.Serwis w Ciechanowie proponował mi za 1000zł.płytkę z mapami PL.Za 500zł.kupiłem tablet FERGUSON S3plus z : nawigacją GPS MapaMap za darmo i DVB-T oraz internetem. Wgrałem dodatkowo AUTO MAPĘ na androida i już nie myślę o nawigacji do mojej P12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Czyli nadal bez zmian. NIkt nie ma w sawojej p12 mapy polski. Edytowane 9 Lipca 2013 przez jwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Witam Panie i Panowie. Spotkałem się ostatnio z moim znajomym, który też o dziwo ma P-12. Nawigacja u niego w samochodzie śmigo o dziwo dobrze, ma mapy Polski i to z roku 2013, tyle że zamiast systemu Xnavi ma Blaupunkta TavelPilota. Mam pytanie czy wychodziły wersje P12 z navi Blaupunkta czy jest to mod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 o ładnie ze wrociles...... moze powiedz co sie stalo z tymi czesciami ktore do mnie wysylales 3x....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 No to pewnie 3Xdłuższą droge pokonują No to pewnie 3Xdłuższą droge pokonują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi