johny25 Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 W jaki sposób sprawdzić wyposażenie samochodu. Gdzie są jakieś numery które odzwierciedlają wersję samochodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irekj59 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Witam i przyłączam się do tematu " W jaki sposób sprawdzić wyposażenie samochodu" .Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem P12 kombi 1,6 L z 2007r.,a od wczoraj jeżdżę na (gazie).Nie mam kamerki cofania :warning:Wyczytałem w necie,że powinna być ? ,i że z tego roku były wersje : ACENTA i VISIA - nic mi to nie mówi ? Może , ktoś z kolegów klubowiczów pomoże mi rozszyfrować te nazwy wersji. Pozdrawiam , świeżo upieczony NISSANOMANIAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 wpisz swój win w dekoter . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw1205 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 a gdzie znaleźć taki dekoder ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 http://www.vin-nissan.eu/ Zrobiłem wam zdjęcia katalogu auto świat 2005 telefonem nokia n8 . Możecie zobaczyć jakie wyposarzenia miay postrzegulne wersje Primery http://img444.imageshack.us/img444/2973/klub1.jpg http://img842.imageshack.us/img842/1604/klub2f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maraz44 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 (edytowane) kiepski jest ten vin dekoder na forum czytałem, że są lepsze na str .RU ale niestety już przynajmniej na moim vin nie działa tak jak u reszty ( nie wyświetlają szczegółów poza np typem nadwozia i krajem pochodzenia) może istnieją aktualne strony? Edytowane 3 Sierpnia 2012 przez maraz44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irekj59 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Dzięki. Z pomocą lupy odczytałem, że moja P12 to "VISIA" Pozdrawiam. Irek z Olsztyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny25 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Dzięki. Z pomocą lupy odczytałem, że moja P12 to "VISIA" Pozdrawiam. Irek z Olsztyna. Moja chyba też bo nie ma skóry i podgrzewanych foteli a reszta jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) jak kupowałem swoją w 2005 to były trzy wersje ale nie pomne nazw golas ful wypas bez skóry + xenon kamera czujnik deszczu full wypas ze skórą i podgrzewanymi siedzeniami i nawigacją i subwooferem Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez jwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 dziwne ja mam xenon kamere czujnik deszczu subwoofer nie mam esp ciekawe jaka mam wersje nie pasuja opisy zadnej z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 ale ja mam 1,9 to może być wyznacznik wyposażeń??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi