Gość andzam Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Potrzebuję linki do regulacji temperatury nawiewu. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Witam nowego kolegę w Forum Nissanków. I przepraszam, że od razu tak do Ciebie z "grubej rury" - jak to nie-gdzie mówią. Najpierw wypadało by się przedstawić, przywitać i itd. - do tego jest osobny wątek-temat. Następnie, jeśli masz jakieś zapytania, to uzupełnij swój profil - jaki silnik -benzynka, czy +gazik, a może dieselek - moc, poj,-i co jeszcze zechcesz.... Ja akurat Ci nie pomogę, a to z prostej przyczyny - u mnie jest klimatronik !!!!!!! A jeśli dobrze zapoznasz się z NASZYM forum, to zobaczysz też coś takiego, jak, kupię, sprzedam, itd, itp. Pozdrowionka dla "nowego". - nie załamuj się- też kiedyś byłem "nowy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodek05 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Idź do serwisu Nissan - koszt ok 26zł i zapraszam do szukania na forum już było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzingis Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Bodek ma rację, naprawiałem starą i nic nie pomogło tylko sie narobiłem niepotrzebnie,kupiłem w serwisie nową i mam spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.