lemmy69 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 za późno,tzn. już sobie jakoś poradziłem, faktycznie są dwa otwory ale wkręciłem normalne 8-ki i zeszło; to nie okładzina tarła tylko jakaś blaszka na dole przy wewn. klocku, zdaje się że ona sygnalizuje zużycie klocka bo był zjechany, musiałem na szybko poskładać bo do pracy jadę, pojutrze wymienię klocki, hugh skoro jesteś, ile oleju wchodzi do tylnego mostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) to sobie przegwintowałes .... co wy z tymi olejami nie cztaci jesteście ? jaki most masz co ja wróżka jestem? H233B jakieś 2,8l, H190A - 1,5l C200 -1,3l Edytowane 4 Września 2012 przez hugh_h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 hehehe bo to jest temat zagadka ile i jaki olej. ja tydzien temu wymienialem weszlo mi 3,8l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) może ci się wylewa jaki most masz ? mam c200 weszło tyle ile miało czemu mi wywala jakies dziwne nr znakow zamiast ogonkow ? Edytowane 4 Września 2012 przez hugh_h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) nie wiem jaki most ale chyba we wszystkich 3 litrowychy jest taki sam montowany, a co do tych twoich znaczkow, to przez polskie litery z kreseczkami, trzeba bez Edytowane 4 Września 2012 przez ceniakenzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 staram sie pisac po polsku, no pisze ze zamiast ogonkow najwiekszy jest H233 i tam ma byc 2,8l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 nie mozliwe ja sprawdzalem jakis miesiac temu w serwisowce i byl ten 3,8l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 a ja przed chwila do terrano i do pickupa wszedzie 2,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) Hug miales racje 2,8 wchodzi. zwracam honor. zasugerowalem sie tym ze zostalo mi 1,2l oleju. byem pewny ze jest piecio litrowa butelka ,tymczasem okazalo sie ze jest cztero. Edytowane 11 Września 2012 przez ceniakenzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo_NS Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Tarcze do Nissana Terrano są montowane w modelach WD21 ze specyfikacją VG30E do silników 3 litrowych, poniżej link do schematu : http://www.autoczesci.autosowa.pl/index.php?page=01&ar=77562 Jeżeli chodzi o hamulce bębnowe to też były dwa rodzaje i trzeba uważać przy zakupie np. szczęk hamulcowych ( średnica bębna 260 mm lub 254 mm ) Może się komuś ta informacja okaże za pomocną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 oj coś mi się widzi że było więcej niż 2 rodzaje, jeszcze 285 np., a ja mam 295 ale to już nie terrano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi