Gość vortech350z Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 witam jak w temacie mam na sprzedanie praktycznie nowy wydech M2 performance ktory zakupilem od tego sprzedawcy http://www.ebay.com/itm/Nissan-03-06-350Z-Fairlady-Z33-Catback-Exhaust-System-/230624283621?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3A350Z&hash=item35b2474be5&vxp=mtr wydech został spasowany na moim 350z wiec moge zapewnic ze z instalacja nie bedzie zadnego problemu-jedna rura musiała zostac delikatnie przerobiona zeby nie udezala w stablilizator co jest normalnym problemem tych wydechów wydech daje przepiekny dzwiek , odczułem rowniez wieksza moc w poróbnaniu z seria, przejechane zostalo na nim 5 km wogół osiedla:) nie wydaje zadnych brzeczących odglosow itp!!! czytajac fora usa praktycznie jest to ten sam wydech co HKS ktory kosztuje 3 razy wiecej wydech sprzedaje poniewaz zakupilem rownoczesnie 2 wydechy tzn ten i innych wydech z duzym jednym tlumikiem koncowym single exhaust ,chcialem zobaczyn na zywo jak beda prezentowac sie na aucie i zostane jednak przy pojedynczym wydechu:) caly zestaw kosztawal mnie ze sprowadzeniem do PL i zalozeniem/spasoaniem ok 2500zl, wszystkie uszczelki i sruby montazowe daje w zestawie, cena za jaka chce go sprzedac to ok 2000zl wiec i tak jestem stratny dla zainteresowanych moge podeslac fotki po montazu w razie pytan prosze o mejla vortech350z@yahoo.com oto pare zdjec przed montazem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surus10 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 czyli jest to to samo co sprzedawane chinczyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Hmm, a dlaczego chcesz miec pojedynczy wydech skoro w zderzaku masz miejsca na dwie końcówki? Czy to nie będzie wyglądało troche dziwacznie? Masz jakiś film dzwięku ? Podeslij mi fotki na prv przemyslaw.czech@gmail.com Na PW nie moglem sie wbic dlatego piszę tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vortech350z Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 czyli jest to to samo co sprzedawane chinczyki? zawsze mozesz dolozyc 1500usd i kupic taki sam wydech tylko z napisem HKS promo email poszedl a co do wygladu to zawsze podobaly mi sie wydechy z duzym tlumikiem koncowym, kwestia gustu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filon Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Z tego co się orientuję to jeżeli jest sprowadzony ze stanów to bez przeróbek nie pasuje do wersji europejskich. Chyba, że był robiony pod kątem zetek z europy to w tedy pasuje też do amerykańskich. Dyferencjał w europejskich ma szerszą obudowę z radiatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Jaka średnica rur ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiolet Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Jaka średnica rur ?? link do producenta, http://www.m2performance.net/product/productdetail.asp?productid=6032 średnica rurek 2,25 cala, końcówki 4,5 cala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.