Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

sprzedam wydech HKS knock off praktycznie nowy

Gość vortech350z

Rekomendowane odpowiedzi

Gość vortech350z

witam

jak w temacie mam na sprzedanie praktycznie nowy wydech M2 performance ktory zakupilem od tego sprzedawcy

http://www.ebay.com/itm/Nissan-03-06-350Z-Fairlady-Z33-Catback-Exhaust-System-/230624283621?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3A350Z&hash=item35b2474be5&vxp=mtr

wydech został spasowany na moim 350z wiec moge zapewnic ze z instalacja nie bedzie zadnego problemu-jedna rura musiała zostac delikatnie przerobiona zeby nie udezala w stablilizator co jest normalnym problemem tych wydechów

wydech daje przepiekny dzwiek , odczułem rowniez wieksza moc w poróbnaniu z seria, przejechane zostalo na nim 5 km wogół osiedla:) nie wydaje zadnych brzeczących odglosow itp!!! czytajac fora usa praktycznie jest to ten sam wydech co HKS ktory kosztuje 3 razy wiecej

wydech sprzedaje poniewaz zakupilem rownoczesnie 2 wydechy tzn ten i innych wydech z duzym jednym tlumikiem koncowym single exhaust ,chcialem zobaczyn na zywo jak beda prezentowac sie na aucie i zostane jednak przy pojedynczym wydechu:)

caly zestaw kosztawal mnie ze sprowadzeniem do PL i zalozeniem/spasoaniem ok 2500zl, wszystkie uszczelki i sruby montazowe daje w zestawie, cena za jaka chce go sprzedac to ok 2000zl wiec i tak jestem stratny

dla zainteresowanych moge podeslac fotki po montazu

w razie pytan prosze o mejla vortech350z@yahoo.com

oto pare zdjec przed montazem

post-57074-0-47714900-1343722274_thumb.jpg

post-57074-0-22943800-1343722277_thumb.jpg

post-57074-0-94673000-1343722279_thumb.jpg

Hmm, a dlaczego chcesz miec pojedynczy wydech skoro w zderzaku masz miejsca na dwie końcówki? Czy to nie będzie wyglądało troche dziwacznie?

Masz jakiś film dzwięku ? Podeslij mi fotki na prv :) przemyslaw.czech@gmail.com

Na PW nie moglem sie wbic dlatego piszę tutaj

Gość vortech350z

czyli jest to to samo co sprzedawane chinczyki?

zawsze mozesz dolozyc 1500usd i kupic taki sam wydech tylko z napisem HKS

promo email poszedl

a co do wygladu to zawsze podobaly mi sie wydechy z duzym tlumikiem koncowym, kwestia gustu:)

Z tego co się orientuję to jeżeli jest sprowadzony ze stanów to bez przeróbek nie pasuje do wersji europejskich. Chyba, że był robiony pod kątem zetek z europy to w tedy pasuje też do amerykańskich. Dyferencjał w europejskich ma szerszą obudowę z radiatorem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...