andrew14107 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Cześć Czy wymieniał ktoś z Was może samodzielnie pasek wieloklinowy w Micrze K11 ze wspomaganiem bez klimatyzacji ? Jak sie do tego zabrać , które śruby odkręcić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walti Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Witam! Odręcasz osłony przeciwbłotne prawego przedniego błotnika. Następnie poluzowujesz nakrętkę napinacza paska i go zdejmujesz. Czasem przydaje się dla wygody zdjąć grilla. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew14107 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Dzięki za pomoc.A orientujesz się może jaki jest symbol paska alternatora do Micry z silnikiem 1,3.Wiem że wieloklinowy to 4PK655 ale nie mogę znależć paska alternatora. Może ktoś podpowiedzieć jakie ma oznaczenie pasek klinowy napędzający alternator w micrze k11 94 r.silnik 1,3 wersja ze wspomaganiem bez klimatyzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joah123 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Podbije temat, bo w sobotę chce wymienić pasek w mikrusie, (k11 94 r.silnik 1,3 wersja ze wspomaganiem bez klimatyzacji ) a nie wiem jaka ma być długość paska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakirro Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Cześć, czy w micrze k11 silnik 1.0 ze wspomaganiem i klimą jest jeden pasek od wszystkiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Dokładnie przeczytasz i się dowiesz w książce "Sam naprawiam" na str. 120. Są podane wszystkie paski, ich rozmiary i symbole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.