Bydle Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Da rade sterowac podczas jazdy. Kaniowy ma za***isty zestaw k-sporta ale dal za niego grubo ponad dyche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Ale jak z użytkowaniem tego? Podczas wyścigów, ostrej jazdy itp. Są jakieś minusy pneumatycznego zawieszenia poza ceną? Na zlotach tuningowych moja Niunia wygląda jak off road, ale jak na stałe obniżę to zero komfortu z jazdy, bo już w wielu miejscach haczę, więc albo pneumatyka albo seria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Jak mierzycie wysokość żeby dobrze ustawić tzw. rake czyli pochylenie ... w sensie które miejsce do ziemi z przodu i z tyłu? W serii jest przód chyba niżej o dwa centy i chce sprawdzić czy mi to zachowali po założeniu gwinta. Może wierzchołek nadkola? Jeszcze nie wiem jak to cholerstwo regulować - w instrukcji nic nie pisze albo mi zgubili to gdzie pisało. Z przodu to widzę, że jest takie pokrętło i klika a z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi