masonry Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam wszystkich, jestem nowym na forum i nowym użytkownikiem primery P12 2.0pb lpg. Poprzedni właściciel niestety wywalił oryginalny filtr wraz z obudową i rezonatorem i wstawił stożek. Zrobił straszną kichę bo silnik ciągnie gorące powietrze z pod maski i do tego jak się depnie na gaz to warczy jak stado traktorów. Chcę powrócić do normalnego filtra, ale na Allegro ciężko dostać komplet do 2.0. Są natomiast do P12 1.8 lub do P11 1,8 i 2.0. Czy obudowa do silnika z P11 1,8 jest taka sama jak do P 12 2,0. Czy rezonator coś daje czy nie trzeba się nim przejmować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 hej wyślę ci link do gościa który ma Primere P12 2.0 wersji angielskiej do sprzedania na części . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masonry Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Dziękuję za linka, obudowa kupiona razem z rezonatorem. Wszystko zamontowane i śmiga jak mażenie. Pozdrawiam krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 to fajnie że mogłem pomóc . Szerokiej drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.