saszka091 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Wklejam link z portalu aukcyjnego, gdzie auto z przodu jest modelem poliftowym a tył i środek ma z przed liftu, czy może istniały takie modele a ja się z nimi nie spotkałem?? http://otomoto.pl/nissan-primera-lift-C25376466.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojt_mk.. Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Według mnie to ktoś się bawił w blacharza i przód zaadoptował od nowszego modelu, jeszcze nie widziałem takiej kombinacji, ale na pewno to nie jest P11 po lifcie, ktoś sobie sam ten lift chyba zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyomaj Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Hehehehheh to jest stara P11 tylko przód od liftu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drone Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Przynajmniej nie napisał że bezywpadkowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus75 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 (edytowane) Nawet zegary w środu ma stare z przed liftu reszta po lifcie Edytowane 3 Sierpnia 2012 przez tomus75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 na 100 % zrobił sobie sam facelifting . Nie było czegoś takiego w historii nissana. Jak wchodziła nowa wersja to cała odrazu ( a nie po trochu heh) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Szpachlowana poczwarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol_tur Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 praktykanci na warsztacie;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Adam Słodowy zrób to sam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daryka Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 ale ulep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi