Gość anissan Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Witam. Navrrę z 2008 używam raczej delikatnie (głównie dojazdy do miasta). Od jakiegoś czasu zauważyłem wzrastający poziom oleju. Wymieniłem go. Dalej jest to samo. W tej chwili nie ma żadnych zewnętrznych objawów nieprawidłowej pracy silnika. Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość toudi100 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 a masz u siebie DPF? bo to książkowy przykład zatkanego dpfu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anissan Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Tak jest ten wynalazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Paliwo dostaje się do oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anissan Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Poczytałem trochę o DPF. Pdejścia są dwa: 1. próba wypalenia sadzy, 2. pozbycie się fitra. Czy można prosić o opis doświadczeń osób, które przeszły dowolna ze ściżek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axel Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witaj Prawdopodobnie masz rozszczelniony silnik i płyn z układu chłodzącego dostaje się do oleju. Sprawdż to. Axel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.