Gość Piepiur Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Witam wszystkich. Jestem tutaj nowym użytkownikiem. Posiadam Nissana Sunny N14 2.0 diesel w wersji nadwozia Liftback z 1997 roku. Problem w nim polega na tym, że nie działa mi w ogole podgrzewanie tylnej szyby. Sprawdziłem bezpiecznik i go wymieniłem i dalej to samo. Moje pytanie brzmi. Co mam dalej robić ?? Z góry dziękuję za szybką odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo1976 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Rozbierz i przeczyść styki włącznika ogrzewania. Tam z reguły tkwi problem. Jeśli nie pomoże będziemy szukać dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 miernikiem sprawdz czy masz prąd na szybie na stykach ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.