Gość Konstruktor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam, Stojąc sobie na skrzyżowaniu nagle stracił moc, obroty spadły, telepie całą budą, dosłownie z rury wydechowej to chodzi jak traktor, Check Engine na początku mrygał przestał potem mrygał, a teraz w ogóle się nie pali. Nie wydobywa się z rury wydechowej nic niepokojącego. Silnik mało nie wyskoczy. Nie wiem jak jutro dojadę... Almera 1.8 2000r. Jutro jadę do mechanika, powiedzcie co to może być by mnie nie naciągnął na nie wiadomo co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zapewne rozrząd przeskoczył, ewentualnie nie chodzi na wszystkie cylindry - ale w przypadku drugim to nie było by aż takiego mocnego trzęsienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konstruktor Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 albo pompa paliwa?? już od pół roku chodziła głośno jednak cewka się kolejna spaliła już.... 350zł z wymianą lol jeszcze sprawdzi ciśnienia w pompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel. Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Lepiej zainwestuj w kompa za 150zł.. a cewki sam wymieniaj .. wymiana powinna być góra 20zł.. w końcu to tylko odczepienie kostki i wyciągniecie cewki.. masakra.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konstruktor Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 No i tyle jest cewka 325zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel. Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Aha oryginał tak? to ok.. bo ja kupowałem zamienniki i chodzą już po kilka lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konstruktor Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 YEC made in Japan, Bosha podobno droższa 200zł taka mi wsadził i już, teraz fajnie wygląda jak się maske otworzy.. każda cewka inna a poza tym ciśnienie pompa podaje 2 atmosfery a powinna 2.35 więc kazał się rozglądać za jakąś nową... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.