pesfajnder Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam, w moim aucie trzeba wymienic tarcze bo chyba od nowosci nie byly wymieniane a auto ma 120000 km przejchane i ciekaw jestem czy sa jakies dobre zamienniki bo bodejrzewam ze cena za oryginal nie jest zbyt przystepna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Polecam ci tarcze DBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milczewicz Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Jaki to rocznik? Ja osobiście polecam tarcze hamulcowe Japanspart do R50 albo do Japansparts do R51. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walecboard Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 To ja sie dołączę i polecę TRW, może nie najtańsze ale używam ich już z 10 lat i nie zawiodłem się na jakości, no chyba że chcesz jakieś sportowe, to wtedy Ferodo, Brembo, albo inne wynalazki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.