Gość Tofu Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 chłopaki nic sie nie bujcie ja oglądnąłem ile gadżetów ma nowe volvo v 40 radary czujniki zczytywanie znaków itp poduszka pieszego poduszka na kolana itp ,,,, wykrywanie pieszych ,, prawie jak KNight rider oglądnijcie i wszystko fajnie do puki coś sie nie zacznie pier ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 NO właśnie Tofu d; Ja podzielam!! Wolę samemu mieć nad wszystkim kontrole niż miliony czujników i systemów której w najmniej oczekiwanym momencie się zfupczą i niszczą cała zabawę jaką jest jazda samochodem . Dla mnie najważniejszy system to mój mózg SRS się jedynie przydaje i ABS:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 a coś oglądałem ostatnio o Japanistach co zrobili auto co samo śmiga ,,,zakręty itp ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Nowa Toyota Prius stworzyła samochód który sam jeździ i jest przeznaczony dla niewidomych. Tak tylko teraz pytanie. Jak taka osoba sobie koło zmieni,lub co zrobi gdy jakiś system nie zadziała?Ot co http://lubczasopismo.tek24.pl/demony-mamony/post/1520,pierwszy-niewidomy-kierowca-juz-jezdzi-po-drodze-publicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 no przechodzimy totalnie w ot ,, ale podobieństwo autek powoduje to że dojdziemy do jednej firmy co samo smiga ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi