kacperost Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 czy mógł by mi ktoś powiedzieć jak zdjąć tapicerkę drzwi przednich w terrano I bo nie mam pojęcia jak to zrobić a muszę wymienić klamkę zewnętrzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 rece opadaja .......... pokombinuj , prostrzej operacji to juz chyba niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 nie komentuję, bo .....ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperost Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 to było rzeczywiście banalnie proste myślałem że to jest nie wiadomo co a poszło bardzo szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudyjarecki Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 W 90% tapicerek drzwiowych są one montowane na zatrzaskach, zacznij od dołu. Dziecinnie proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 No to i ja się muszę jakoś zabrać za ten temat w TII. Mam od zakupu oberwaną korbę od szyby i planuję coś z tym zrobić (zaczynam zazdrościć ludziom klimatyzacji i kabrioletów :-) ) Korba ułamała się z kawałkiem metalu i nie wiem czy da się ten element zmienić i jak go wydłubać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 ja mam elektryczne wszystkie i zazdroszczę tym którzy mają korby...od zawsze to powtarzam: ilość elektroniki powinna być odwrotnie proporcjonalna do wieku auta, wszystkie te centralki, immobilisery, komputery są dobre dopóki nie złapią wilgoci a później to "niby człowiek niejedno auto rozebrał ,złożył, jakaś wiedza zawsze tam jest" ale jakieś kody, check engin-y tylko agresję we mnie wzbudzają...kiedyś Hugh pisał, że marzy mu się auto czysto analogowe, nie tylko Tobie Hugh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Dopuki makaroniarz w moim korby nie urwał to było bezawaryjne opuszczanie szyby ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 ...a ja muszę żonę prosić, żeby kopnęła w prawy słupek jak mi się lewa szyba zamknąć nie chce ...normalnie wersja full wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Rodzinny wóz po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi