nielegalnyx Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Hej odlaczaliscie te pomarańczowe światła kierunkowe na lampach z ksenonami co sie ciagle świeca ?? Jak to zrobić I czy są z tym jakieś problemy pozniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Umnie w wersji europa , pomarańczowa jest tylko żarówka migacza i druga sprawa na zew stronie lampy jest taki podłóżny odblask ale on nie świeci . masz wersje us albo lampy nieoryginalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) Hej odlaczaliscie te pomarańczowe światła kierunkowe na lampach z ksenonami co sie ciagle świeca ?? Jak to zrobić I czy są z tym jakieś problemy pozniej.. Na pewno da się to jakoś odłączyć bo u mnie jedno się nie świeci. Pewnie żarówka przepalona, co oznacza, że jest oddzielna dla tych pomarańczowych "pasków". Instukcja obsługi prawdę powie Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez Tomek.85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiolet Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) chodzi Ci o te ledowe akcenty na górze reflektora? Umnie w wersji europa , pomarańczowa jest tylko żarówka migacza i druga sprawa na zew stronie lampy jest taki podłóżny odblask ale on nie świeci . masz wersje us albo lampy nieoryginalne ? to powinno świecić i daje całkiem przyjemny dla oka efekt Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez Fiolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 U mnie lampa wygląda tak i nie są to ledy tylko pomarańczowy odblask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiolet Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 ah, polift i przedlift Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielegalnyx Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Dokładnie chodzi o to co Fiolet zamieścił na zdjęciu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 to sa obrysówki (side marker) montowane obowiazkowo w US...wyglada to bardzo fajnie...oczywiscie mozesz to odlaczyc wyciagajac zarowkę lub odcinajac przewod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiolet Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 da się odłączyć, nie ma z tym problemu później żeby podłączyć... ale odłączenie tego cuda wymaga dużo pracy na 3:47 jest odłączenie tych LEDów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielegalnyx Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Dzięki bardzo za filmik , tylko jeden elektryk twierdził ze jak to zrobi to mogą wyskakiwac błędy w kompie ;/ ... Hotrider - mi osobiście średnio sie to podoba, wole zobaczyć jak będzie bez ale wydaje mi sie ze lepiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiolet Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) wątpię żeby coś komp wywalał, biorąc pod uwagę, że jak się pozycja wypala to nic nie "mówi".... z tym powinno być tak samo, ale tylko tak zgaduje, nie znam nikogo kto celowo by to odłączał Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez Fiolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Na 100% nie ma żadnego błedu. W sumie szkoda, bo ostatnio przepalił mi się bezpiecznik od pozycji i śmigałem tak kilka dni w niewiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 x2... jak ci sie zarowka spali od kierunkowskazu to miga szybciej kierunkowskaz, bo zmniejsza sie opór na obwodzie (zreszta jak wsadzisz led`y w kierunki to tez) a co do reszty oswietlenia to nie ma zadnego powiadamiania, wiec smialo mozesz wywalic to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielegalnyx Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Dziękuje za porady, myśle ze z mojej strony to juz wszystko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi