Gość Gutek1978 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Wracałem dzisiaj wieczorem do domu podrodze padła mi zarowka z przodu niestety w moim samochodzie bardzo czesto sie to zdarza zatrzymałem sie na stacji kupiłem wymieniłem zarowke i za pare kilometrow zaswieciła sie ta żołta kontrolka z silnikiem auto jechało normalnie zero jkichkolwiek spadkow mocy szarpania czy innych objawow zatrzymałem sie na chwile zagasiłem silnik po ponownym uruchomieniu go nic sie nie zmieniło kontrolka dalej sie swieci a nissan jedzie normalnie jakies pomysły ????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowak1 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 prawdopodobnie komputer wykrył nieoryginalną żarówkę - do primery żarówki tylko z ASO, ewentualnie za kilka pln można przeprogramować nieoryginalne żarówki żeby udawały oryginały... A na serio: poszukaj - temat drążony wielokrotnie - trzeba zczytać błąd i będziesz coś wiedział - nie napisałeś co za silnik - jeśli 1.8 to obstawiam błąd P0420 czyli niewydolny układ oczyszczania spalin - skasuj i się nie przejmuj.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gutek1978 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 tak silnik 1.8 z gazem a z ta żarówka to rozumiem ze to zart;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 żarówka tak żółta może coś z gazem nie tak jakie masz wtryski jak nie za ciekawe to sie pewnie przypultał i nawet nie zauważyłeś ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gutek1978 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 W W papierach napisane jest ze wtryski sa cytuje "VALTEK" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saszka091 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam, w sumie po tygodniu, ale jest jeszcze szansa powiedz jeszcze jaki masz reduktor i jakie spalanie Ci wychodzi w tym autku?? A tak wogóle to wywal te waldki ja tak zrobiłem i check przestał razić w oczy i auto zeszło 2l. lpg mniej z 12- na 10 trasa oczywiście 2.0 automat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.