Gość Gutek1978 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zaswieciła mi sie kontrolka od silnika auto normalnie jedzie nic nie szarpie nie gaśnie tylko sie świeci ta kontrolka jak ją można skasować albo sprawdzić wyczytałem o spinaczu ale nie bardzo wiem o co chodzi niestety dopiero od niedawna mam nissana primere dodam ze to jest 1.8 gaz 2001 r po lifcie jak by ktos mog mi bbardziej to opisac co tam mam migac i gdzie ten spinacz sie wtyka będe bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bruceyou Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Trzeba zobaczyć obd2 car diagnostic tools to do diagnostyki to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysztofweg Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Kupiłem sobie OBDII i program na telefon / Android/ Torque Pro i mam spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.