RybA69 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 No i kolejny problem który odkryłem w autku Po przełączeniu na interwał nie reagują A po włączeniu i wyłączeniu nie schodzą na dół tylko zatrzymują się w tym miejscu w którym się obecnie znajdują Ma ktoś jakiś pomysł na ten problem ? Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Styki w silniczku do przeczyszczenia i podgięcia Jest instrukcja w dziale zrób to sam http://www.nissanklub.pl/index.php/zrob-to-sam/36-nissan-primera-p11 Problem opisywany tysiące razy poszukaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybA69 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dzieki bardzo trzeba powalczyć Mam nadzieje ze uda mi się to zrobić samemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.