Gość Alvaas Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Jestem zainteresowany kupnem tylniej lotki do sunny, może ktoś z was ma coś w garażu? ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Jestem zainteresowany kupnem tylniej lotki do sunny, może ktoś z was ma coś w garażu? ; ) Mam tą ze zdjęcia. 160 pln z wysyłką gdziekolwiek w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alvaas Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 W jakim stanie i kolorze? Mógłbym prosić o jakieś zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Kolor jak widać czarny. Stan fizyczny - bez pękniec wszystkie 3 gwinty są sprawne Stan wizualny - zdjęta z samochodu, jakies drobne na rogu wytarcia czarnego lakieru jak dla mnie można zakładać bez jakichś cyrków renowacyjnych itp pstrykne coś wieczorem oto foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.