van_dutch Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam, Zaczely mi brzęczeć te głośniki w przednich słupkach. Pytanie mam czy ma ktos jakis patent na wyciągniecie ich z zaczepu czy są do tego jakieś specjalne klucze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 chodzi ci o odkręcenie ich ze słupka czy zdjecie osłony słupka poprzez szarpnięcie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_dutch Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 chodzi o zdjecie ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Już nie mam auta więc nie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.