Gość damiano1718 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 potrzebuje sie szybko dowiedziec od czeho sa te tulejki bo znalazłem , powinny byc do nissana primery p11 ale od czego? to chyba gdzies na tylna belke bo na górne wachacze to nie pasuje! załączam foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Tulejki górnego wahacza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damiano1718 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 niestety nie sa za długie! sprawdzałem bo mam wachacz na półce w garazu,to nie od wachaczy górnych bo mi tez sie tak zdawało! na opakowaniu pisze coś może od ukladu kierowniczego ale tam chyba zadnych tulejek tam nie ma. a poza tym jest jeszcze tulejka metalowa ale zweża sie w środku i z 2 strony konczy sie dziurką! wiec dlatego pytam-to wszystko bylo w folii wiec to komplet od czegoś hmmm to może od tylnej belki tam sa takie tulejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 a jakieś cyferek tam niema żeby dojść po kodzie? ja też bym powiedział że górny wahacz ale od strony budy, tam chyba jest dłuższa śruba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 dokładnie jak wyżej , górny wahacz od strony budy bo tam są dłuższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 http://www.iparts.pl/czesc/tuleja-wahacza,nissan,primera-p11-1996-06-2001-12,2-0-16v-131km,80-1899-7853-100572-0-55-J4221500.html#informacje-produktowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damiano1718 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 aj chłopaki chłopaki wy to jestescie! co to by bez was było!!! no spoko spoko tylko razem w opakowaniu byla jeszcze tulejka metalowa bez zadnych gum prawie zaslepiona tylko dziurka z 2 strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BoRexx Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Reperaturki wahaczy górnych? Ile takie coś kosztuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.