helfi Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Panowie mam kolejny problem z tzw. dziwnych. Jak naciskam pedał hamulca to na desce zapala mi się kontrolka z przeciwmgielnych świateł . Przy włączonym kierunkowskazie w lewo jak też nacisnę pedał hamulca to migacz zaczyna szybciej migacz. Co moze być przyczyną tej usterki ? Gdzie zacząć szukać ? Wcześniej miałem tak kiedyś, że jak naciskałem hamulec to mi się na komputerze włączała kamera cofania i okazało się że było zwarcie w prawej tylnej lampie. Być może tu usterka jest równie błacha i samodzielnie do usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 a nie masz spalonej jakiejś żarówki od migacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 popraw masowanie tylnej lampy czesta przypadłość w primerach i wielokrotnie opisywana mawet jest gdzieś fotogaleria od masowania tylnej lampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.