RybA69 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zauważyłem w aucie ciekawą rzecz Na dywanik od strona pasażera cieknie mi jakaś dziwna substancja Po dotknięciu wydaje się trochę oleista Nie jest tego jakoś strasznie dużo ale widzę że stoi z załamaniach dywanika Może wiec co to może być i skąd to cieknie Dodam że mam auto bez klimy wiec to nie z niej Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amper Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 sprawdz co to jaki to ma kolor itd.najlepiej spr na jezyk płyn chłodniczy to poczujesz jak smakuje olej tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Nagrzewnica cieknie albo masz najprędzej podszybie do uszczelnienia. Zobacz czy nie ubywa płynu. Będziesz robić silniczek od wycieraczek to i od razu podszybie uszczelnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybA69 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 No właśnie jak zagladałęm wczoraj pod maskę to faktycznie jak by brakowało troche płynu w chłodnicy JAk to nagrzewnica to co trzeba zrobić ?? Mam nadzieje że nie wymienić na nową :/ A jak się dostać do nagrzewnicy ?? Bo chyba to nie jest takie proste Może ktoś ma jakąś instrukcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 |Może płyn hamulcowy z rozdzielacza ABS?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.