Gość StJimmy Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Mam Nissana Sunny N14 GTI 1994r. Dostałem ten samochód od brata i nie jest w najlepszym stanie. Szukam osoby, która ma znajomości u ludzi, którzy dysponowali by oryginalnymi częściami do tego modelu. Chciałbym go jak najbardziej cofnąć w czasie. Wszystkiego na pewno mi się nie uda, ale myślę, że coś z niego jeszcze będzie. Szukam takich oryginalnych części: - gałka z fartuchem lewarka zmiany biegów - przełączniki szyb elektrycznych drzwi lewe (kierowcy) - tylna klapa (bagażnika) ze sprawną wycieraczką, może być bez spojlera (zdemontuję ze starej) - mocowania radia samochodowego - plastiki przy/nad nadkolach lewe (przód i tył) - grill ze znaczkiem nissana Poza tym kosmetyka jak odświeżenie lub zmiana koloru lakieru. Niektóre części pewnie pasowały by z innego modelu np. gałka i fartuch lewarka zmiany biegów, ale nie jest tego pewny. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś zainteresowany. Prawie jak "Fani Czterech Kółek" na Discovery™ ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 grill i klape na spokoju znajdziesz na allegro przełacznik szyb towar poszukiwany ale się trafia jaki był badziew przy lewarku nawet nie wnikam, fajna gałka plus skórka załatwi temat jak twoje styrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.