Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

tylni emblemat

Gość gutek44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jeśli o mnie chodzi to nie spotkałem się z takim czymś żeby nie było emblematów w fabrycznym samochodzie. Jeśli brakuje Ci emblematów to moze ktoś je po prostu ukradł ale moze to i też byc wynikiem przeróbek dokonywanych na samochodzie np. jak jeżdziłem za samochodem dla siebie spotkałem sie z primerką bez emblematów z tyłu. Po oględzinach bagażnika i odkryciu powyginanych blach sprzedający (handlarz) "przypomniał" sobie że samochód miał dzwona z tyłu. Takze w tym przypadku nie było emblematów bo nikt ich nie umieścił po naprawach blacharskich i lakierniczych. Nie chce cie straszyć ale różnie to dzisiaj bywa

Edytowane przez drone

Z tego co widywałem rózne wersje P11.144 (lift) to z przodu i z tyłu zawsze było logo NISSAN, na tylnej klapie (po lewej stronie) zawsze był napis PRIMERA - to wszystko powinno być. Niektóre wersje P11.144 miały na tylnej klapie po prawej stronie niekiedy dodatkowe oznaczenia wersji np. litera S - ale to juz było opcjonalne i zależało od wersji wyposażenia.

Wg. mnie brak logo NISSAN (przód i tył) i napisu PRIMERA (tył) może świadczyc o naprawie blacharskiej lub użyciu zamiennika.

no dobra a czy tylny emblrmat zawsze jest w nissanach na bolce czy mozliwe jest ze byl przyklejony i np odpadł bo właśnie zadobyłem primere i nie widzę w niej żadnych preróbek moze mało się znam ale wszystko wydaje się ok

oto link do aukcji tam są zdjęcia auta

http://moto.allegro.pl/nissan-primera2-0-16v140km-super-stan-bezwypadkowa-i2552176347.html

P10 też miała z tyłu emblematy na taśmę dwustronną, P11 to samo. Swoją droga P10 wychodziły w wersjach Embleless. Trzeba sprawdzić po VIN-ie.

Edytowane przez Janusz_lublin

Moim zdaniem na 80% była bita w dupsko i kiepy zapomniały dokleić znaczków!

Zgadzają Ci się linie nadwozia? zobacz czy nie masz "nowszej farby" lub " preparatów a'la baranek" pod dywanikami w bagażniku , Każda primera czy tez nissan , miał napis

NISSAN PRIMERA nie zależnie , czy to było p10 , p11 przed i po lifcie.

p11 miały kursywą napisy.

Pozdro

@edit

Moim zdaniem jeszcze air bag na kierze masz wywalony :P

Edytowane przez BoRexx

Kiera, rzeczywiście jakaś dziwna, zastanawiać też może nowa gałka i czemu fotki są zrobione zaraz po myjce. I środek aż nadto wypucowany.

Niestety , na 99% już była bita.

Popatrz jaką datę masz w popielniczce , przedniej , tylniej.

W podłokietniku , może nawet tam ci wymieniali coś i niezgodność dat będzie.

Przykro mi ale masz auto bitę :(

Kiera, rzeczywiście jakaś dziwna, zastanawiać też może nowa gałka i czemu fotki są zrobione zaraz po myjce. I środek aż nadto wypucowany.

Gałka szybko pada w primerach i brzydko wygląda. Jak kupowałem swoją na zdjęciach była rozwalona, a w międzyczasie handlarz podmienił starą na nową uniwersalną. Która co chwilę rezonuje :|