Gość gutek44 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 witam chciałem sie zapytać czy wszystkie primerki wychodziły z kompletem emblematów (przód i tył)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drone Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) jeśli o mnie chodzi to nie spotkałem się z takim czymś żeby nie było emblematów w fabrycznym samochodzie. Jeśli brakuje Ci emblematów to moze ktoś je po prostu ukradł ale moze to i też byc wynikiem przeróbek dokonywanych na samochodzie np. jak jeżdziłem za samochodem dla siebie spotkałem sie z primerką bez emblematów z tyłu. Po oględzinach bagażnika i odkryciu powyginanych blach sprzedający (handlarz) "przypomniał" sobie że samochód miał dzwona z tyłu. Takze w tym przypadku nie było emblematów bo nikt ich nie umieścił po naprawach blacharskich i lakierniczych. Nie chce cie straszyć ale różnie to dzisiaj bywa Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez drone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_kjk Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Z tego co widywałem rózne wersje P11.144 (lift) to z przodu i z tyłu zawsze było logo NISSAN, na tylnej klapie (po lewej stronie) zawsze był napis PRIMERA - to wszystko powinno być. Niektóre wersje P11.144 miały na tylnej klapie po prawej stronie niekiedy dodatkowe oznaczenia wersji np. litera S - ale to juz było opcjonalne i zależało od wersji wyposażenia. Wg. mnie brak logo NISSAN (przód i tył) i napisu PRIMERA (tył) może świadczyc o naprawie blacharskiej lub użyciu zamiennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gutek44 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 no dobra a czy tylny emblrmat zawsze jest w nissanach na bolce czy mozliwe jest ze byl przyklejony i np odpadł bo właśnie zadobyłem primere i nie widzę w niej żadnych preróbek moze mało się znam ale wszystko wydaje się ok oto link do aukcji tam są zdjęcia auta http://moto.allegro.pl/nissan-primera2-0-16v140km-super-stan-bezwypadkowa-i2552176347.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 P11 z tyłu napis Primera ma na taśmę dwustronną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gutek44 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 P11 z tyłu napis Primera ma na taśmę dwustronną a znaczek nissan też mógł być na taśme czy tylko na bolce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) P10 też miała z tyłu emblematy na taśmę dwustronną, P11 to samo. Swoją droga P10 wychodziły w wersjach Embleless. Trzeba sprawdzić po VIN-ie. Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez Janusz_lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 P11, znaczek również na taśmę. Gdy kupowałem primkę, ktoś dziadkowi na pielgrzymce gwizdną emblematy z lusterkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gutek44 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 dziękuje bardzo za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BoRexx Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Moim zdaniem na 80% była bita w dupsko i kiepy zapomniały dokleić znaczków! Zgadzają Ci się linie nadwozia? zobacz czy nie masz "nowszej farby" lub " preparatów a'la baranek" pod dywanikami w bagażniku , Każda primera czy tez nissan , miał napis NISSAN PRIMERA nie zależnie , czy to było p10 , p11 przed i po lifcie. p11 miały kursywą napisy. Pozdro @edit Moim zdaniem jeszcze air bag na kierze masz wywalony Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez BoRexx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Kiera, rzeczywiście jakaś dziwna, zastanawiać też może nowa gałka i czemu fotki są zrobione zaraz po myjce. I środek aż nadto wypucowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BoRexx Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Niestety , na 99% już była bita. Popatrz jaką datę masz w popielniczce , przedniej , tylniej. W podłokietniku , może nawet tam ci wymieniali coś i niezgodność dat będzie. Przykro mi ale masz auto bitę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Kiera, rzeczywiście jakaś dziwna, zastanawiać też może nowa gałka i czemu fotki są zrobione zaraz po myjce. I środek aż nadto wypucowany. Gałka szybko pada w primerach i brzydko wygląda. Jak kupowałem swoją na zdjęciach była rozwalona, a w międzyczasie handlarz podmienił starą na nową uniwersalną. Która co chwilę rezonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi