Gość -XX- Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów !!! Zastanawiam się nad zakupem samochodu typu Pick-Up. Ponieważ bedzie to mój pierwszy tego typu samochód. Mam do Was pytanie: Co byście wybrali na moim miejscu. Czym się kierowaliście Co wpłynęło na wasza decycje itp. Chciałbym zaznaczyć że oba samochody będą w najbogatszej wersji wyposażenia i prosto z salonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Dwa zupełnie inne auta silniki bęzyna diesel amerykaniec będzie większy ale i apetyt na paliwo też wersje większość bęzyna Navara diesel spalanie 11-16 zależy czy manual czy automat kabina nieco miejsza niż w Ram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -XX- Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Wiem że oba samochody są rożne ,wiem też ze jeden to benzyna a drugi to diesel. Dodge RAM mozna kupic w EU Chodzi mi o to co wy użytkownicy Nissana Navara byście wybrali,czy warto kupic Navare czy lepszy byłby RAM. Dodam tez ze auto bedzie używane od czasu do czasu w terenie (dla zabawy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ja bym ponownie wybrał Navare jeszcze gdyby było V6 w manualu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabt Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 tylko i wyłącznie Rama jeżeli nie ma tobie różnicy pb a on . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -XX- Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 tylko i wyłącznie Rama jeżeli nie ma tobie różnicy pb a on . Czy mógłbyś mi powiedzieć co wpłynęło na twój wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kraqsek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Witam. Ja bym raczej porównał navare do dodge'a dakoty a nie do ram 1500. Dla mnie Rama 1500 (2500, 3500) najlepiej porównać do takich samochodów jak: - Ford seria F - Chevrolet silverado - GMC sierra - Toyota Thundra - Nissan Titan Są to samochody o klase (wielkość) wyżej niż navara Niestety navara (frontier) wygląda przy nich jak duży fiat i mały fiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldritch Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 To co napisał kraqsek-to jedno,a drugie - właściwie na jakiej podstawie ma się odbyć to porównanie?Gdyby to było forum użytkowników NAVARY I RAM 1500,to takie pytanie byłoby zasadne.W innym przypadku jest to jedynie porównanie wizualne-czyli opinia `który mi się bardziej podoba`.A to z kolei jest bez sensu,bo to Tobie ma sie podobać auto ,którym będziesz jeździł a nie użytkownikom Navary...chyba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -XX- Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Witam Wybrałem już samochód i bedzie to Dodge RAM 1500 . Zamykam temat i dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.