Gość Tofu Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Witam po trasie mam wielką ochotę wywalić lampy zresztą są prze jarane i teraz na allegro nikt nie piszę co to za zamiennik tyle że ma homologacje i wysokiej jakości ,, znalazłem DEPO i TYC ? mam zamiar kupić pierwsze lepsze bo będą lepsze niż te co mam teraz na tknąłem się na opinie że są nie za ciekawe i lepiej regenerować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ja bym wybrał używkę oryginalne ale w dobrym stanie , tyc , depo po roku pewnie będą tak samo świecić jak twoje teraz,. Ja miałem tyc i kupiłem używki i duża była poprawa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid1 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Kup DEPO i będziesz zadowolony pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 ja mam TYC i nie idzie ich ustawić idealnie, jak pion dobrze to w bok uciekają, a jak ustawię na prosto to świecą ledwie przed maską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BoRexx Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Kup w lepszym stanie używkę niż jakiś badziew z alledrogo. U znajomego jak u nowak'a , przypadek taki sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 hm ,,dzięki dałem po plusikach no to sie w wstrzymam wiec tak regeneracja kosztuje 250 zł a przyniesienie rozebranego tylko do pomalowania 100 zł przy cenie zamiennika chyba sie jednak skuszę na zamiennik , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Jak masz kasę do wyrzucania w błoto! No to kup zamiennik!(Koszmarne produkty). Chcesz na prawdę dobre oświetlenie to tak jak koledzy mówią! Używka(europa!) w dobrym stanie bedzie dużo lepsza my te syfy po 179pln.! Acz kolwiek musisz się liczyć z tym że też swoje świeciła i za bliżej nie określony czas może być taki sam efekt. Regeneracja to jest najlepsze i trwałe rozwiązanie! Ja mam ten sam problem z prawą stroną, wypalony odbłysnik w soczewce. Jednak wolę poczekać trochę na kasę i regenerować(200pln). Świecą wtedy jak nowe. Wiedziałem efekt u kumpla w Toyota Av. Niesamowite jak teraz dają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.