Gość prymka Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam wszystkich, Mój tata stał się niedawno posiadaczem szczodrze obdarzonej Primery z 2002r. Chciałbym mu pomóc okiełznać autko, stąd konto na forum i pytania do Was. 1. Jak widziałem w wątku przyklejonym, polski język to tak nie bardzo w menu, jak i nawigacji. Do auta tata otrzymał niestety uszkodzoną płytkę, więc pilnie poszukuję jej obrazu, żeby wypalić nową. Płytka z navi jest taka: 2. Czy jest dostępny jakiś manual do auta? Jakiś folder od Nissana który opowie po kolei co i jak się używa? Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez prymka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 to stara płyta do Navi najnowasza jest 2010 nie wiem czy jest w necie ale ja ją mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prymka Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 A czy byłaby szansa abyś udostępnił? Ja ze swojej strony mogę wystawić gdzieś dla ogółu do pobierania na dłuzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 a instrukcje masz tutaj http://allegro.pl/nissan-primera-instrukcja-obslugi-ksiazka-p12-nowa-i2578412503.html powodzenia nieszczęśniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aachener Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Mam instrukcje w pdf i plytke navi z modelu 2005. Napisz na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prymka Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 a instrukcje masz tutaj http://allegro.pl/ni...2578412503.html powodzenia nieszczęśniku Google pomogło Trochę chyba słabo kontaktuję ostatnio, że od tego nie zacząłem :/ Tak czy siak - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Primka to jak ładna kobieta mało daje - dużo bierze ,ale o tym przekonasz się póżniej. Co do navi to jest dostępna płyta z 2011r. w systemie x.6.0 ale też kosztuje pomyszkuj po tym forum to znajdziesz gdzie szukać. Powodzenia optymisto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 prymka - napisz mi na PW swój adres e-mail, to pliki pdf >>Instrukcja obsługi Primera P12<< wyślę Ci po koleżeńsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prymka Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 prymka - napisz mi na PW swój adres e-mail, to pliki pdf >>Instrukcja obsługi Primera P12<< wyślę Ci po koleżeńsku Tak jak pisałem już w poprzednim poście - google już mi pomogło stać się posiadaczem 9-ciu pdfów z rozdziałami tejże instrukcji. Dzięki za dobre chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 No to sorki. Bo w poscie który dałeś wyżej, to pokazałeś książkę do kupienia i napis że google pomogło, lecz nie wspomniałeś o plikach, więc chciałem Ci zaoszczędzić kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi