Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

podnóżek pod lewą nogą

kizior

Rekomendowane odpowiedzi

witam zainteresowanych.

czy ma ktoś pomysł na zabezpieczenie wykładziny pod lewą nogą kierowcy tuż obok pedała sprzęgła?

czy może jast coś w rodzaju nakładki, którą maożna zamontować a ja o tym nie wiem. szukałem tego w serwis manualu i nic nie znalazłem. Wykładzinka już zaczęła się przecierać i słabo to wygląda. W toyotkach nawet tych starszych z 2000r. jest egancki podnóżek z twardej gumy lub tworzywa, a tutaj nie mam nic. W dywaniku zimowym tym z gumy, jest taki język, który zakrywa tą część wykładziny , letni tego nie ma.

W dniu 28.08.2012 o 19:37, kizior napisał:

witam zainteresowanych.

czy ma ktoś pomysł na zabezpieczenie wykładziny pod lewą nogą kierowcy tuż obok pedała sprzęgła?

czy może jast coś w rodzaju nakładki, którą maożna zamontować a ja o tym nie wiem. szukałem tego w serwis manualu i nic nie znalazłem. Wykładzinka już zaczęła się przecierać i słabo to wygląda. W toyotkach nawet tych starszych z 2000r. jest egancki podnóżek z twardej gumy lub tworzywa, a tutaj nie mam nic. W dywaniku zimowym tym z gumy, jest taki język, który zakrywa tą część wykładziny , letni tego nie ma.

Może to Cię zainteresuje?

http://moto.allegro.pl/podstopnica-nissan-qashqai-juke-x-trail-2-gen-i2592532230.html

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

pooglądałem i zrobiłem sam na szybkiego

pod dywanikiem jest płaskownik, wywierciłem dwa otwory i nagwintowałem.

przygotowałem nierdzewkę - wzornikiem był kawałek przymierzonego kartonu, przymiarka, pdginanie, przymiarka, polerka i gotowe!

trochę ciemno, bo noc mnie zastała. Może na wystawę się nie nadaje, ale już dziury w wykładzinie nie będzie.

post-30100-0-34644700-1349217244_thumb.jpg

post-30100-0-36123100-1349217383_thumb.jpg

post-30100-0-66816700-1349217409_thumb.jpg

post-30100-0-84402500-1349217472_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...