kizior Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 witam zainteresowanych. czy ma ktoś pomysł na zabezpieczenie wykładziny pod lewą nogą kierowcy tuż obok pedała sprzęgła? czy może jast coś w rodzaju nakładki, którą maożna zamontować a ja o tym nie wiem. szukałem tego w serwis manualu i nic nie znalazłem. Wykładzinka już zaczęła się przecierać i słabo to wygląda. W toyotkach nawet tych starszych z 2000r. jest egancki podnóżek z twardej gumy lub tworzywa, a tutaj nie mam nic. W dywaniku zimowym tym z gumy, jest taki język, który zakrywa tą część wykładziny , letni tego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yan_2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 witam zainteresowanych. czy ma ktoś pomysł na zabezpieczenie wykładziny pod lewą nogą kierowcy tuż obok pedała sprzęgła? czy może jast coś w rodzaju nakładki, którą maożna zamontować a ja o tym nie wiem. szukałem tego w serwis manualu i nic nie znalazłem. Wykładzinka już zaczęła się przecierać i słabo to wygląda. W toyotkach nawet tych starszych z 2000r. jest egancki podnóżek z twardej gumy lub tworzywa, a tutaj nie mam nic. W dywaniku zimowym tym z gumy, jest taki język, który zakrywa tą część wykładziny , letni tego nie ma. Może to Cię zainteresuje?http://moto.allegro.pl/podstopnica-nissan-qashqai-juke-x-trail-2-gen-i2592532230.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rox Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Mnie dywanik gumowy jest tak naciety ze nakrywa takze podnozek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sk Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Już ktoś to kupił? Prosze o opinię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kizior Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 pooglądałem i zrobiłem sam na szybkiego pod dywanikiem jest płaskownik, wywierciłem dwa otwory i nagwintowałem. przygotowałem nierdzewkę - wzornikiem był kawałek przymierzonego kartonu, przymiarka, pdginanie, przymiarka, polerka i gotowe! trochę ciemno, bo noc mnie zastała. Może na wystawę się nie nadaje, ale już dziury w wykładzinie nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.