Tokyo Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Niestety stare gumki mi się popaliły podczas ostatnich wyścigów. Rozumiem, że pozostaje mi ASO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 zobacz w katalogu autofren, powinny byc zestawy zaprawcze , swoja droga jak to zrobiles, ze ci gumki spaliło ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Resak Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 http://hamuj.pl/index.php?page=firma lub http://www.intercars.com.pl/.. Aso Cie nieźle skasuje . Trzeba szukać ale ogólnie zamienniki będzie Ci ciężko dorwać aczkolwiek to możliwe.Aso skasuje kilkadziesiąt złotych za jedną gumke wiem że wymiarami chyba firmy AP Lockheed powinny być dobre powodzenia w szukaniu http://hamuj.pl/index.php?page=firma lub http://www.intercars.com.pl/.. Aso Cie nieźle skasuje . Trzeba szukać ale ogólnie zamienniki będzie Ci ciężko dorwać aczkolwiek to możliwe.Aso skasuje kilkadziesiąt złotych za jedną gumke Albo zestaw naprawczy brembo szukać wiem że wymiarami chyba firmy AP Lockheed powinny być dobre powodzenia w szukaniu albo zestaw naprawczy brembo szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Rozumiem ze chodzi o gumki które zatrzymują kapanie oleju ? Jesli tak to w motocyklach sa identyczne gumki. Wydaje mi sie ze intermotors lub cs podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surus10 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Rozumiem ze chodzi o gumki które zatrzymują kapanie oleju ? Jesli tak to w motocyklach sa identyczne gumki. Wydaje mi sie ze intermotors lub cs podobnego. od kiedy w ukladnie ham jest olej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) zobacz w katalogu autofren, powinny byc zestawy zaprawcze , swoja droga jak to zrobiles, ze ci gumki spaliło ??!! Ok, rozpoczynam poszukiwania. Ogólnie gumki są sparciałe bo auto ma 8 lat, a mechanik stwierdził, że są popalone po ostatnim wyścigu. Może jednak jazda ponad 20 minut bez schładzania nie była dobrym pomysłem? Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez Tokyo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 trzeba wziąść wymiary cylinderków udać sie do jakiegoś porządnego sklepu i szukać w katalogach takie zaciski są stosowane np w bmw lub poprostu szukać w serwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) 38mm tłoczek mały i 44mm tłoczek większy... Hehe heble lekko nie miały: Gumki nawet gdzieś poznikały a te co się ostały są popękane: No i z jednego tłoczka niestety cieknie płyn: Po prostu klocki nie były for Track Use - niby Yellow Staff;) Tarcze odratowane wiele im się na szczęście nie dostało... Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 od kiedy w ukladnie ham jest olej?? Oj tam, chodziło mi o płyn hamulcowy a nie olej. Czepiasz sie szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) 38mm tłoczek mały i 44mm tłoczek większy... Hehe heble lekko nie miały: Gumki nawet gdzieś poznikały a te co się ostały są popękane: No i z jednego tłoczka niestety cieknie płyn: Po prostu klocki nie były for Track Use - niby Yellow Staff;) Tarcze odratowane wiele im się na szczęście nie dostało... Coobcio dzięki za zdjęcia! Z-ka jest w dobrych rękach. Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez Tokyo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmen Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam. Bardzo proszę o pomoc. Czy ktoś już gdzieś dostał te gumki ? Może poratuje jakimś nr katalogowym i.t.p. ? Mam także popękane i nie mogę tego nigdzie znaleźć. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jasne, ja już dawno na tych gumkach i klockach ferodo DS 2500 jeżdżę- są dostępne na zamówienie w każdym serwisie Nissana. Koszt 250 zł za komplet na przód (lewa i prawa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joe89 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Hej. Mam pytanie co do tych gumek, chciałem zregenerować zaciski w 350z ale w moim mieście sklepy mają tylko 40mm do 350z ... od czego jeszcze można dobrać wymiary 38/44mm?? Sprawa dosyć pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Może czepiam się słów ale gumkę to stosuje się do wycierania ołówka albo do założenia na . . . włosy, a w hamulcach są uszczelniacze. Lekki off ale musiałem napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limon Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 (edytowane) Moim zdaniem nie kombinuj z podpasowywaniem z innych modeli. Kup najlepiej oryginalny komplet z ASO i wszystko idealnie pasuje Jeszcze fotka z regeneracji: Edytowane 13 Stycznia 2013 przez Limon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joe89 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Wiem tylko perspektywa ściągania z Japonii i czekania 4-5 tyg mnie przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Od ręki w PL w ASO są no coś ty nie trzeba tyle czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi