demano Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Orientuje się ktoś ile płynu wchodzi do układu ? Obecnie mam tam samą wodę , ale przed zimą muszę to wymienić , a szukając w internecie nie mogę trafić na jednoznaczną odpowiedź.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drone Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Ja jak wymieniałem w moim P11 to weszło ze 4 litry, może troszke mniej. Myśle że w twoim P11.144 wchodzi mniej wiecej tyle samo. Kup po prostu bańke z płynem 5-litrową i ile Ci wejdzie to tyle wlej-oczywiście nie lej do pełna tylko do kreski pokazującej max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Instrukcja podaje: P11.144 QG18DE - 6,1 l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Dziękuje za tą informację , nie mogłem właśnie sie doszukać w instrukcji tej liczby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.