Gość NewNissan Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Szybkie pytanie czy silniczek wycieraczek od Primery W10 (kombi) pasuje do P10 (sedan)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobytempelton Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NewNissan Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Dziekuje za odpowiedz. Lecz niestety po rozkręceniu podszybia okazało się że cięgno się wyrobiło i wypadło z zaczepu od wycieraczek, i musze nowe kupować. I tu pytanie czy Cięgno od wycieraczki kierowcy będzie pasowało z Kombi do sedana? Bo na złomie stoi jedna kombi i niewiem czy opłaca się jechac i kupowac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 będzie,przecież przody są identyczne, chyba że to anglik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NewNissan Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 no tak przody identyczne ale szyba juz inna bo nie pasuje z kombi do sedana dlatego jeśli ktos sie orientuje to prosiłbym o pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marler Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 cięgno to jedno ale jak będziesz demontował to polecam też ten element z zaczepem (grzybkiem, czy jak zwał tak zwał) wykręcić, u mnie jak chciałem cięgno używane założyć to też spadało, musiałem więc też i ten mały element wymienić (na szczęście kupiłem komplet) i było po kłopocie, działa do dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.