rachel Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witam! Może zadam banalne pytanie, ale nie potrafię zmienić języka menu w moim P11.144. Proszę o podpowiedź czy ktoś z Was ustawiał np. j.angielski, a nie tak jak ja teraz mam Niemiecki? Podobno można również ustawić, aby radio mogło dobierać głośność w zależności od prędkości. Dodam, radio jest ze zmieniarką oraz z pokrętłem głośności( są wersje bez). Jeśli ktoś potrafi, to proszę o podpowiedź.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 przyciśnij i przytrzymaj włączanie radia i wtedy przekręć kluczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachel Opublikowano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 DINO dziękuję za podpowiedź - dodam tylko, że u mnie wejście do tego menu jest umożliwione poprzez naciśnięcie AM/FM, a potem przekręcenie kluczyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.