bdhpl Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Witam, Mam problem z urwaną linka od zmiany biegów, nie można tego nigdzie dostać, Czy ktoś z forumowiczów próbował może jakiś 'partyzanckich' patentów ? Ewentualnie kupie linke, ps. obdzwonilem całe allegro prawie nikt nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 u mnie gość dorabia wszelkiej maści linki, tylko musi mieć na wzór, poszukaj kogoś takiego, a jak nie to podeślij i podjadę, kosztów nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 do jakiego samochodu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bdhpl Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 micra k11 1.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 kurcze, mam tylko od p11 144, ale może będzie pasować, trzeba by pomierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bdhpl Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 dorobiłem wczoraj linke z drutu stalowego, pospawana migomatem, chodzi to jako środek zastępczy, Mimo wszystko szukam zestawu: wajcha + cięgno + linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.