RybA69 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Witam wszystkich Mam pytanie za 100 punktów szykuje się do wymiany nagrzewnicy tylko muszę znaleźć jakąś na allegro Dlatego mam pytanie jest tego sporo z P10 i P11 pytanie czy nagrzewnica jest identyczna w tych modelach nie zależnie od pojemności ?? Bo ja mam taki mix bo to p11 z 96r. i np silnik jest z p10 bo przy deklu zaworów ma półksiężyce nie wiem czy mam też szukać nagrzewnicy z P10 czy to wszystko jedno jaka ?? Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 raczej od p11 to że silniki te same to nie znaczy że osprzęt taki sam ,,,, np w p11 jest filtr cząstek stałych a w p10 nie ma tego wiec są inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 raczej od p11 to że silniki te same to nie znaczy że osprzęt taki sam ,,,, np w p11 jest filtr cząstek stałych a w p10 nie ma tego wiec są inne Chyba chodziło koledze o filtr przeciwpyłkowy. Filtry cząstek stałych to chyba tylko w P12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybA69 Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Ja nie mam klimatyzacji koledzy bardzo okrojona wersja p11 Cieknie mi z nagrzewnicy i musze ja wymienić dlatego pytam czy są takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 leży mi sama nagrzewnica od p10 jak chcesz to ci ją wyślę ew zrobie fotosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybA69 Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Chyba muszę wymontować starą nagrzewnicę bo widzę ze w p 11 były 2 rodzaje jedna wygląda jak z p 10 a druga ma cieniutkie przewody I wtedy będe szukał nowej I może Tofu skorzystam z Twojej propozycji jeżeli jest taka sama Ale musze pewnie poświęcić na to jakieś 4h na rozebranie bo ponoć tyle to zajmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 spoko w poniedziałek zrobię foto teraz nie ma szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.