reddragon Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Witam wszystkich, temat wiele razy poruszany- chodzi o dopasowanie włącznika awaryjnych do ramki radia do P11,144 , wiem,że pasuje od P11-ki ale nigdzie nie można go znalezć (przeszukałem wszystko) a jak są to w masakrycznych cenach. Moje pytanie jest takie czy włącznik od terrano elektrycznie bedzie pasował? tzn. nie chodzi mi o wymiary bo z tym jakoś sobie poradze ale czy kostka i sam układ połączeń spasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Od terrano II podobno pasuje http://allegro.pl/terrano-ii-maverick-wlacznik-swiatel-awaryjnych-i2547909533.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reddragon Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 no właśnie podobno, gdybym miał schemat połączeń tego włącznika to bym cos wykombinował zamówiłem, wymieniłem i prawie pasuje! tzn jest troche mniejszy niz okienko w ramce ale nawet fajnie to wyglada, kostka pasuje. Tylo nie wiem czy u was tez tak jest podświetlenie włącznika świeci jak sie zapali światła mijania, natomiast jak sie włączy awaryjne to włącznik nie miga, nie wiem czy ma migać czy nie wydaje mi sie że powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 hmmm... a to ma podswietlenie? a tak powaznie. ceny na all KOSMICZNE!! ja na szrocie, za awaryjny do p11 kupilem za 40zl, i to facet sam mnie pytal ile jestem gotow dać na szrotach szukales?? moze ktos na forum ma rozbitą p11 i chce sie pozbyc tej czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daavid5 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 czy ktoś wie czy te ramki do radia dostępne na allegro (http://allegro.pl/listing.php/search?string=primera&category=67159) są w takim samym kolorze a różnice to kwestia zdjęcia, czy też tak się różnią miedzy sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 czy ktoś wie czy te ramki do radia dostępne na allegro (http://allegro.pl/li...&category=67159) są w takim samym kolorze a różnice to kwestia zdjęcia, czy też tak się różnią miedzy sobą? wiesz co, z tymi ramkami to loteria... generalnie, to one NIE pasują. Tylko że jak trafisz niezłą to trochę zabawy z nożem i da się podrzeźbić żeby w miarę pasowała. Ale ja nie miałem szczęścia, kupiłem jedną z tych chińskich i niestety za cholerę nie dało się tego dopasować. Trafiłem w końcu na allegro używany oryginał, zgarnąłem go od gościa pół godziny po tym jak wystawił. I nie żałuję. Przynajmniej mam wszystko w identycznym kolorze, pasuje i nie trzeszczy. W serwisie nowa kosztuje ponad 100 ale moim zdaniem warto, bo jak kupisz takie 2 z allegro i będą badziewne to trzecia wyjdzie już w cenie serwisowej :-) a odpowiadając na Twoje pytanie - ta którą kupiłem z allegro była mniej więcej w takim kolorze jak plastiki w samochodzie. Ale która to była to już Ci nie powiem bo to było dawno. Chyba musiałbyś kupić wszystkie i popatrzeć czy są takie same - ze zdjęć nikt Ci tego nie powie, one mogą być od różnych producentów. Ten gość od którego kupiłem tamten badziew pisał że nie chińskie tylko niemieckie, super jakość i w ogóle.. ale tak można właśnie wierzyć ludziom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) czy ktoś wie czy te ramki do radia dostępne na allegro (http://allegro.pl/li...&category=67159) są w takim samym kolorze a różnice to kwestia zdjęcia, czy też tak się różnią miedzy sobą? zgodzę się z nrb, ja też kupilem jakiś tandetny zamiennik na allegro, spasowane to jest tragicznie!! bałem się, że kolor będzie inny, ale na szczęście u mnie pod tym względem pasuje. co prawda jeżdzę tak już 3 lata, ale od dłuższego czasu poluję na oryginał, jednak ciężko z tym... co do kogoś na all piszę, to dostaję odpowiedź że już nie ma. z resztą, spójrz na moją stopkę Edytowane 3 Stycznia 2013 przez siutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Szukajcie po konsolach na allegro, ja tak dorwałem swoją gdy ktoś wystawiał całą konsole i była w niej ta upragniona oryginalna ramka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Szukajcie po konsolach na allegro, ja tak dorwałem swoją gdy ktoś wystawiał całą konsole i była w niej ta upragniona oryginalna ramka ;-) no ja tak wlasnie robie :/ nawet jak ktoś probuje drzwi, czy fotel sprzedac, a widze ze w desce ma taką ramkę to od razu piszę maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Misiek- Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Witam Kupilem wylacznik awaryjnych od terrano II z 98r i okazuje sie ze wtyczka za nic nie pasuje bo jest 8pinowa w 2 rzedach (4x4). Pomuzcie czym sie kierowac przy kupnie? Czy moze da sie na konektorach przerobic wtyczke oryginalna wg jakiegos schematu? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 od P11 przed liftem na bank pasuje. sam taką kupilem. Jedynie jeden plastik jest do wyciecia ale to dosłownie pierdołka, malutki plastikowy języczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas509 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 zgodzę się z nrb, ja też kupilem jakiś tandetny zamiennik na allegro, spasowane to jest tragicznie!! bałem się, że kolor będzie inny, ale na szczęście u mnie pod tym względem pasuje. co prawda jeżdzę tak już 3 lata, ale od dłuższego czasu poluję na oryginał, jednak ciężko z tym... co do kogoś na all piszę, to dostaję odpowiedź że już nie ma. z resztą, spójrz na moją stopkę od P11 przed liftem na bank pasuje. sam taką kupilem. Jedynie jeden plastik jest do wyciecia ale to dosłownie pierdołka, malutki plastikowy języczek. cześć. piszesz że pasuje od p11 przed liftem tzn od p10? bo jeżeli tak to kupię ten włącznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 cześć. piszesz że pasuje od p11 przed liftem tzn od p10? bo jeżeli tak to kupię ten włącznik. nie, P11 przed liftem to nie P10, tu masz P10 - klik tu masz P11 przed liftem - klik a tu masz P11 po lifcie - klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moreee Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 od P11 przed liftem na bank pasuje. sam taką kupilem. Jedynie jeden plastik jest do wyciecia ale to dosłownie pierdołka, malutki plastikowy języczek. a demontowałeś tą brązową osłonę? Bo ja genialnie ją zdjąłem i rozsypały mi się kable. Awaryjne wycelowałem ale brak mi podświedlenia prędkości nawiewu, zegarów oraz przeciwmgielnych przód i tył.. A wcześniej na seryjnym radiu przy zakupie działało wszyściutko mam manuale ale nie mam pojęcie jaki przewód w którą dziurę wsadzić. Może mi ktoś podesłać fotke albo rozpiske gdzie jaki kabel jest? Bo mam 7 przewodów a 8 pinów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi