preston81 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 witam macie namiary na kogos kto mialby wklad do lusterka prawa strona aso chce 190 zł za sam wkład .... Ac nie pokrywa szkod ponizej chyba 600 zł.... zenada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeoN Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 kupić lusterko ze szrotu, wymontować wkład i tyle, koszt jakieś 50-70zł edit: wkłady na allegro chodzą w okolicy 10zł np :http://allegro.pl/wklad-szklo-lusterko-nissan-primera-p12-pl-i2627717239.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 tyle że taki wkład mozesz o kant D rozbić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeoN Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 no to jedynie szroty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość florek10 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Pamiętaj kupując na allegro, że od anglika są inne wkłady. Mają kwadratowy uchwyt na silnik, "europejczyki" mają okrągły. Szukałem trochę bo mi potłukli przed blokiem w końcu zamówiłem u szklarza i zmarnowałem 25zeta bo po 2latach mi rdza wylazła od środka. Więc jestem z punkcie wyjścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 kupilem na gieldzie 60 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 kupiłem na giełdzie na Żeraniu za 100pln komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janko65 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Miałem szczęście, kupiłem na allegro lewe orginał w pudełku za 25 zł. Ale zanim ono się trafiło zamówiłem z allegro dorabiane za 30 z matą podgrzewającą, ale to porażka. Wada tego lusterka spowodowała odesłanie i zwrot pieniążków. Dlatego polecam jednak wydać te 80-100 zł za wkład orginał używkę( lub mieć szczęście za taniej) niż ładować się w podróby. Nadmienię że było to w lipcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.